Notice: Function WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /var/www/jflindt.dk/public_html/wp-includes/functions.php on line 5835

Redigering af gruppebilleder

Jeg havde i midten af måneden igen den fornøjelse at hjælpe Medicin & Biomek Revyen med billeder til dette års revy – her hjalp jeg med billeder af de medvirkende, udarbejdelse af programmet samt fotografering under showet.

I år ønskede de også gruppebilleder af de forskellige sketches med kostumer på. Jeg kunne desværre ikke selv være der, men gav den “udvalgte”, som skulle tage billederne, et par råd/forespørgsler til hvordan jeg måske ville tage billederne hvis det var mig.

Der kom der en stor stak billeder ud af som i første omgang blev sorteret og det bedste billede af hver gruppe/sketch blev udvalgt.

Dernæst valgte jeg at rette hvidbalancen og justerer lidt på kontrasterne, da scenelyset ikke var 100% foto-venligt.

Resultaterne kan du se et par stykker af her :)